دنیای فناوری و تکنولوژی معرفی و راهنمای خرید بهترین دستگاه لیزر موهای زائد خانگی اصل الکساندر الکساندرایت دیجی کالا - کتابخانه آی تی

رشد موهای زائد بعضا باعث ایجاد مشکلات ظاهری در برخی نقاط بدن بویژه پوست صورت می­شود. راه­های مختلفی برای رهایی از دست این موهای زائد وجود دارد که از جمله آنها می­توان به اپیلاسیون، استفاده از ژیلت، کرم­های موبر و لیزر اشاره کرد. اغلب این روش­ها ضمن ایجاد درد باعث بروز آسیب­ها و حساسیت­های پوستی می­شوند. از بین روش­های نامبرده اما لیزر عوارض کمتری روی پوست بر جای می­گذارد و در عین اینکه درد و حساسیت کمتری را ایجاد می­کند موهای زائد را بهتر از بین می­برد. البته وجود فولیکول­های مو در زیر پوست و رشد همیشگی آنها سبب شده که رهایی از موهای زائد در هیچ یک از روش­ها دائمی نباشد و همه آنها نیاز به تمدید داشته باشند که این امر در مورد لیزر دوره­های ۶ ماهه می­باشد. با این حال اما استفاده طولانی مدت از لیزر به دلیل نازک کردن و کم ­کردن حجم و تعداد موها تاثیرات بلند مدت­تری بر جای می­گذارد.

معرفی و راهنمای خرید بهترین دستگاه لیزر موهای زائد خانگی اصل الکساندر الکساندرایت دیجی کالا

دستگاه لیزر موهای زائد خانگی

امروزه در کنار تولید دستگاه­های لیزر پزشکی، مدل­های خانگی نیز به صورت انبوه تولید می­شوند. این مدل­ها جایگزینی بسیار مناسب برای نمونه­های موجود در کلینیک­های پزشکی که ضمن صرف هزینه زیاد مشکلاتی نظیر سختی نوبت گرفتن و صرف وقت زیاد را به همراه دارند، به شمار می­روند. بنابراین شما هم می­توانید با خرید دستگاه لیزر موهای زائد خانگی مناسب، در عین بی­تجربگی، به راحتی و با صرف هزینه و وقت کمتر از شر موهای زائد خود خلاص شوید.

از آنجا که انجام لیزر در مطب­های پزشکی نیازمند جلسات متعدد و تکرار آن در دوره­های ۶ ماهه است بهتر است با خرید نمونه­های خانگی در وقت خود صرفه­جویی عظیمی داشته باشید. لیزر استفاده شده در این دستگاه­ها نسبت به نمونه­های موجود در کلینیک­ها و مطب­ها از قدرت کمتری برخوردار است که همین امر باعث می­شود حتی افراد غیر متخصص هم بتوانند در منزل خود بدون داشتن استرس بابت ایجاد لکه­های پوستی و سوختی به رفع موهای زائد خود اقدام کنند.

نحوه عملکرد دستگاه­ لیزر موهای زائد

همانطور که احتمالا از قبل هم می­دانستید اساس کار دستگاه­های لیزر موهای زائد تاباندن اشعه به فولیکول­های مو می­باشد. در حقیقت با انجام این کار فولیکول­های مو اشعه نور تابانده شده را جذب کرده که این کار موجب تضعیف مو و از بین رفتن آنها در دراز مدت می­گردد. از این رو لیزر برای موهای تیره­تر و ضخیم­تر(به دلیل جذب بهتر اشعه) موثر تر واقع می­شود.

 

تفاوت دستگاه­ لیزر موهای زائد خانگی و کلینیکی

علاوه بر تفاوت در اندازه این دستگاه­ها که کاملا مشهود است، طول موج آنها نیز با هم متفاوت است که همین امر سبب شده حتی افراد غیرمتخصص هم بتوانند به راحتی با نمونه­های خانگی کار کنند.

اگر چه هیچ یک از این دو مدل نمیتوانند درمان دائمی برای رفع موهای زائد باشند و فقط سرعت رشد موها و تعداد آنها را کم کرده و در عین حال قطر و رنگ آنها را ضعیف میکنند اما به دلیل در دسترس­تر بودن نمونه­های خانگی و امکان استفاده بیشتر و با فاصله زمانی کمتر از آنها، می­توان گفت که ماندگاری و تاثیرات آن بیشتر از نمونه­ های کلینیکی است.

 

انواع دستگاه­های لیزر خانگی موجود در بازار

تولید و عرضه دستگاه­های لیزر موهای زائد خانگی با توجه به افزایش تقاضا، روند رو به جلو و صعودی را به خود گرفته است. دو مدل لیزر یاقوت(روبی) و لیزر Nd:YAG از جمله نخستین مدل­های عرضه شده در بازار به شمار می­روند. لیزر Nd:YAG عملکردی نقطه­ای دارد به همین دلیل برای لیزر نقاط وسیع تقریبا نامناسب است. این مدل همچنین برای لیزر کردن پوست­های تیره به کار می­رود. همین محدودیت­ها سبب شد مدل­های جدیدتر با امکانات و قابلیت­های پیشرفته­تر وارد بازار شوند که از جمله مهم­ترین آنها میتوان به لیزرهای دایود و الکساندرایت اشاره کرد. طول موج کوتاه لیزرهای الکساندرایت امکان استفاده از آن برای انجام لیزر در افراد دارای پوست روشن را فراهم نمود. همچنین دیگر نقص لیزرهای  Nd:YAG یعنی نقطه­ای بودن تابش اشعه نیز در آن پوشش داده شد و امکان لیزر کردن سطوح وسیع­تر فراهم گشت. طراحی دستگاه لیزر دایود اما به گونه­ای بود که امکان انجام لیزر برای پوست­های متوسط تا تیره را بدون ایجاد عارضه پوستی فراهم نمود. اما این پایان کار نبود و در ادامه شاهد عرضه لیزرهای IPL بودیم. این لیزرها در حقیقت کامل­ترین نمونه موجود در بازار به شمار می­روند و بوسیله آن میتوان با کمترین میزان خطر از شر موهای زائد در هر نوع پوستی و نیز در سطح وسیع،خلاص شد. البته این تنها نکته مثبت دستگاه لیزر IPL نیست و از آن میتوان برای امور دیگری نظیر از بین بردن لکه­های پوستی هم استفاده کرد.

 

نکات مهم برای استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد

  • انجام لیزر برای افراد خاصی نظیر زنان باردار، مادران شیرده و کسانی که پوست خود را برنزه کرده­اند توصیه نمی­شود. زیرا اشعه آن ممکن است باعث ایجاد آسیب در پوست مادر و نیز تاثیرگذاری بر جنین شود(هر چند که نتایج تحقیقات تا کنون چنین موردی را ثابت نکرده­اند). همچنین انجام لیزر برای افرادی که پوستشان را برنزه کرده­اند می­تواند سبب ایجاد لکه­های پوستی شود.
  • به طور معمول استفاده از دستگاه لیزر برای نقاط مستعد سرطان مانند سینه و یا قسمت­های دارای خالکوبی و زخم توصیه نمی­شود. هر چند که مدل­های مختلف از این دستگاه برای نقاط متفاوتی مناسب هستند و خریدار می­تواند پیش از اقدام به خرید با مطالعه دفترچه راهنمای دستگاه از موارد استفاده آن مطلع گردد.
  • به هنگام استفاده از دستگاه­های لیزر کلینیکی به دلیل جلوگیری از آسیب اشعه به چشم از عینک محافظ استفاده می­شود. اما از آنجا که در دستگاه­های خانگی اشعه ضعیف­تر بکار رفته است،چنین الزامی وجود ندارد. با این حال در دفترچه راهنمای این محصولات استفاده از عینک محافظ توصیه شده و حتی در برخی از بسته­بندی­ها یک عدد عینک محافظ نیز همراه محصول عرضه می­شود.

چرا دستگاه­های لیزر خانگی به پوست آسیب نمی­رسانند؟

علاوه بر طول موج ضعیف­تر اشعه در مدل­های خانگی، سنسورهایی در آنها تعبیه شده است که با تشخیص رنگ پوست افراد درجه لازم برای اشعه را تنظیم کرده و به این ترتیب مانع از آسیب رسیدن به پوست، ایجاد لکه و یا سوختگی می­شوند.

استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد برای چه کسانی اثربخشی بیشتری دارد؟

همانطور که گفته شد اساس کار این دستگاه­ها تاباندن اشعه به سطح پوست می­باشد. با این کار فولیکول­های مو تضعیف شده و موهای زائد از بین می­روند. از آنجا که رنگدانه­های مو اصلی­ترین بخش در جذب اشعه­های تابانده شده هستند، کارایی این دستگاه برای افراد دارای موهای روشن و نازک کمتر می­باشد(به علت وجود رنگدانه­های کمتر)

 

عوامل شایان توجه در انتخاب دستگاه لیزر مناسب و کارآمد کدامند؟

 

  • منبع تغذیه دستگاه

مدل­های خانگی دستگاه لیزر در دو نوع شارژی و برقی عرضه می­شوند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. مدل­های شارژی اگرچه به مدت زمان حدودا ۲ ساعتی برای شارژ احتیاج دارند و ممکن است در عرض ۳۰ الی ۴۵ دقیقه تخلیه شوند اما دارای ایمنی بیشتری بوده و قابلیت استفاده در هر مکانی را دارند و به نوعی قابل حمل به شمار می­روند. در طرف مقابل اما مدل­های برقی نیاز به صرف مدت زمان زیاد برای شارژ شدن ندارند و کمی به لحاظ ایمنی نیازمند توجه بیشتری هستند. بنابراین بهتر است بسته به انتظار خود انتخاب به خرید گزینه مناسب کنید. البته توصیه ما به شما خرید مدل­های شارژی است که از ایمنی لازم برخوردارند.

 

  • تعداد شات دستگاه

منظور از تعداد شات در حقیقت تعداد دفعات برخورد اشعه به پوست می­باشد. مدل­ههای خانگی دستگاه لیزر معمولا دارای دکمه­ای هستند که با هر بار فشار دادن آن اشعه به پوست تابانده می­شود. اما برخی از مدل­ها هم دارای سنسور هوشنمد هستند که با نزدیک شدن به پوست به شکل خودکار اشعه را می­تابانند. به هنگام خرید سعی داشته باشید دستگاهی با تعداد شات محدود خریداری کنید زیرا علاوه بر قیمت مناسب­تر می­تواند به راحتی انتظارات شما را برآورده کند.

 

  • سَری دستگاه لیزر

بعضی از مدل­های خاص دستگاه­های لیزر خانگی سری­های مختلفی را در بسته بندی خود دارا هستند که به افراد کمک می­کند برای لیزر نقاط مختلف بدن خود از سری­های مختلف استفاده کنند. اگر دستگاه شما فقط دارای یک سری است توصیه ما به شما این است که آن را به صورت کامل و درست تمیز کنید تا بتوانید به راحتی برای تمامی نقاط بدن از آن استفاده کنید.

 

  • درجه تابش اشعه

همانطور که گفته شد به دلیل اینکه اغلب افرادی که از مدل خانگی این دستگاه­ها استفاده می­کنند از تجربه لازم برای تنظیم درجه اشعه برخوردار نیستند معمولا سنسوری در این دستگاه­ها تعبیه شده است که با نزدیک کردن آن به پوست رنگ پوست فرد توسط سنسور تشخیص داده شده و درجه اشعه متناسب با آن تنطیم می­گردد. در مدل­هایی که فاقد سنسور بوده و درجه اشعه قابل تنظیم می­باشد، درجه حرارت در ۵ یا ۶ سطح قابل تنظیم هستند. برای استفاده از این دستگاه­ها بهتر است اولین سری آن را روی پایین­ترین درجه بگذارید و در صورت عدم مشاهده آثار سوختگی،در صورت نیاز برای دفعات بعدی استفاده آن را بالاتر ببرید.

 

 

لطفا به این مطلب رای دهید
[Total: 0 Average: 0]
بازدید : 0 views بار دسته بندی : دیلیت اکانت تاريخ : 27 اکتبر 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.