دنیای فناوری و تکنولوژی آموزش حذف اکانت سروش دیلیت اکانت سروش Delete Soroush - کتابخانه آی تی

حذف اکانت سروش

پیام رسان سروش Soroush نرم افزار پیام رسان با کیفیت همانند نرم افزارهای تلگرام و واتس آپ است با این تفاوت که توسط برنامه نویسان ایرانی و در داخل ایران طراحی و تولید شده است.

این نرم افزار یک پیام رسان جدید و چند رسانه ای بوده و مخصوص دستگاه های اندرویدی عرضه شده است.

رابط کاربری این نرم افزار بسیار ساده و روان است و البته تاحدودی به تلگرام و واتس آپ شباهت دارد.

نرم افزار سروش قدرت و سرعت بالایی در عملکرد دارد. همچنین قابلیت های فراوانی در اختیار شما قرار می دهد.

از ویژگی های این پیام رسان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • ارسال و دریافت با سرعت وامنیت بالا،
  • قابلیت گفتگوی متنی دو نفره یا گروهی،
  • امکان ایجاد کانال شخصی و گروهی،
  • قابلیت دسته بندی و جستجو در موضوعات کانال،
  • قابلیت برقراری تماس صوتی،
  • قابلیت لایک کردن پست‌ مخاطبین،
  • امکان ایجاد نظرسنجی برای هر پیام،
  • قابلیت ساخت ربات هوشمند،
  • امکان اشتراک گذاری فایل، سند، ویدئو، عکس، استیکر و …

 

علاوه بر این قابلیتها، پیام رسان سروش شرایطی را فراهم کرده تا کابران کانال بتوانند در ارسال پست ها تعامل داشته و شراکت کنند.

بدین معنی که میتوانند در کانال پست ارسال کرده و به صورت خصوصی با ادمین گفتگو کنند.

به طور کلی پیام رسان سروش(Soroush)، یک مسنجر بسیار کاربردی است.

برای استفاده از این نرم افزار حتماً باید یک حساب کاربری ایجاد کنید.

اما اگر از این نرم افزار استفاده کرده ولی میخواهید اکانت یا نام کاربری خود را حذف یا Delete کنید، بهتر است تا پایان این آموزش با ماهمراه باشید.

در این آموزش قصد داریم نحوه حذف اکانت رابه صورت تصویری به شما آموزش دهیم. با موبایل کمک همراه باشید.

 

حذف اکانت سروش

در هر زمان که بخواهید اکانت سروش خود را حذف کنید، توجه داشته باشید که بعد از اینکار تمامی اطلاعات شما حذف شده و به هیچ وجه قابل بازیابی نمی باشد.

بعد از حذف اکانت سروش ، در صورت استفاده مجدد از پیام رسان سروش باید اکانت جدید ایجاد کنید.

 

مراحل حذف اکانت پیام رسان سروش(Soroush)، به صورت زیر است:

 

  • ابتدا نرم افزار سروش را اجرا کنید.

حذف اکانت سروش پلاس

 

  • سپس مانند عکس فوق، علامت سه خط گوشه بالای نرم افزار را لمس کرده تا منوی کاربری باز گردد.

دیلیت اکانت سروش

 

  • بعد از آن گزینه تنظیمات را انتخاب نمایید تا صفحه مربوطه نمایش داده شود.

دیلیت اکانت سروش پلاس

 

  • بعد از نمایش صفحه جدید، گزینه حساب کاربری را در ابتدای صفحه لمس نمایید.

حذف اکانت برنامه سروش

 

  • سپس علامت سه نقطه گوشه بالای صفحه را لمس کرده تا گزینه غیر فعال سازی کاربر نمایان شود.

حذف اکانت سروش

 

  • بعد از نمایان شدن گزینه غیر فعال سازی کاربر، آن را لمس کنید.

حذف اکانت سروش

 

  • حال در صفحه جدید و در قسمت پایینی دو گزینه به شما نمایش داده شده است. اگر مایل به حذف اکانت خود هستید، گزینه غیر فعال سازی کاربری را انتخاب کنید و اگر نمیخواهید آن را حذف کنید، گزینه بی خیال را لمس نمایید.

 

بعد از پایان این مراحل اکانت پیام رسان سروش به طور کامل حذف شده واطلاعات شما پاک می شود.

در این صورت اطلاعات دیگر قابل بازیابی نخواهد بود.

لطفا به این مطلب رای دهید
[Total: 1 Average: 5]
بازدید : 51 views بار دسته بندی : دیلیت اکانت تاريخ : 12 سپتامبر 2019 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.